Rosendal.Marked.
Events, muziek, theater …

Rosendal.BRØD. organiseert een kerstmarkt op 21 december

Food & drinks van 8.00 tot 18.00u

Het nieuwe project in de Hoefstadstraat, dat begin augustus 2019 startte, heet Rosendal.Brød. Dit project vindt plaats tussen Restaurant U en Rosendal.Marked.
R.Ø. zal een synthese bieden van al wat in en rond de Hoefstadstraat groeit en bloeit: de Biomarkt op zaterdag met haar ambachtelijke bioproducten (Rosendal.Marked.); de Tuin van Betty met haar fruit, bloemen en planten; de tuin achter R.Ø. met zijn eetbare bloemen, planten en kruiden, geteeld volgens de principes van de Permacultuur. In die tuin staat ook een klein gebouw, Bakeriet (Noors voor bakkerij), dat is opgetrokken uit baksteen met een zwevend bijen-en vlinderdak. De geur van vers gebakken brood komt je daar tegemoet.
R.Ø. serveert gerechten op basis van traag gedesemd brood in al zijn hoedanigheden, van vers gebakken tot croutons, van focaccia tot pizza, van toast tot broodpudding.

De Basis.
R.Ø. bewerkt ter plaatse het traag gedesemd deeg , gevormd en gebakken tot een brood met een zachte kruim en krokante korst.

De Bereiding.
Ons doel is om met enkele ingrediënten eerlijke maaltijden te bereiden, met veel oog voor detail, simpel maar niet simplistisch.

 

 

 


Download fiche