Bakeriet & Bakeriet Atelier
In de eetbare tuin staat een klein gebouw, Bakeriet (Noors voor bakkerij ). Dit gebouw is opgetrokken uit bakstenen met een zwevend bijen- en vlinderdak. Hier wordt het traag gedesemd deeg in de houtoven gebakken. Bakeriet.Atelier, het laboratorium van onze site, bevindt zich tegen Bakeriet. Deze ruimte wordt optimaal benut door onze gepassioneerde bakker Robin Geurts, die alle voorbereidingen treft voor het traag gedesemd deeg. Een ruim assortiment afgewerkte producten vindt je in onze winkel (Hoefstadstraat 23, zijstraat van de Vennestraat), o.a. Rosendalbrood, Totembrood, Kamutbrood, FRØ;brood, Roggespeltbrood, Emmergraan, Briochebrood, Deens Rogge, Sodabrood, RØ.baguette, Croissant, Zuurdesempistolet, Kardemom-Kaneelkoek, Kouign Amann, Scoons, Rozijnenkoek, Worstenbrood, Focaccia, Frangipannetaart, Appeltaart, citroentaart, Pruimentaart, Appelflappen, Perenflappen (fruit van het seizoen)...
© tekst, foto's en grafische uitwerking Luc Vleugels