Bakeriet & Bakeriet Atelier

In de eetbare tuin staat een klein gebouw, Bakeriet (Noors voor bakkerij ). Dit gebouw is opgetrokken uit bakstenen met een zwevend bijen- en vlinderdak. Hier wordt het traag gedesemd deeg in de houtoven gebakken. Bakeriet.Atelier, het laboratorium van onze site, bevindt zich tegen Bakeriet. Deze ruimte wordt optimaal benut door onze gepassioneerde bakker Robin Geurts, die alle voorbereidingen treft voor het traag gedesemd deeg. Een ruim assortiment afgewerkte producten vindt je in onze winkel (Hoefstadstraat 23, zijstraat van de Vennestraat), o.a. Rosendalbrood, Totembrood, Kamutbrood, FRØ;brood, Roggespeltbrood, Emmergraan, Briochebrood, Deens Rogge, Sodabrood, RØ.baguette, Croissant, Zuurdesempistolet, Kardemom-Kaneelkoek, Kouign Amann, Scoons, Rozijnenkoek, Worstenbrood, Focaccia, Frangipannetaart, Appeltaart, citroentaart, Pruimentaart, Appelflappen, Perenflappen (fruit van het seizoen)...

© tekst, foto's en grafische uitwerking Luc Vleugels

Rosendal.BRØD.
Woensdag van 11u00 - 18u00 
Zaterdag van 08u00 tot 18u00 
(ontbijt en lunch)
Rosendal.MARKED.
Elke zaterdag
van 08u00 tot 14u00
Nieuwsbrief

Wij danken u voor uw interesse.
Gelieve hier uw email in te vullen om exclusieve informatie over onze diensten en promoties te ontvangen.